maandag 14 december 2009

1 Uke i Norge

We zijn nu 1 week in Noorwegen. Totale verrassing, op vrijdag om 10:30 uur was de container met onze spulletjes er al, maar gelukkig hadden we hulp van de verhuurder Geir Ove, z'n vrouw en nog 2 buren om ons te helpen.

Het hele weekend zijn we bezig geweest om alles een plekje te geven, wel lekker hoor weer in ons eigen bed slapen en dan wakker worden met een fantastisch uitzicht over de fjord.

We zitten nu even in de bibliotheek voor internet, dus de foto's laten nog even op zich wachten.
We hebben wel sneeuw !!! en spijkerbanden, anders kunnen we niet eens de berg op naar ons huis.

We laten snel weer wat van ons horen...

Tot dan.

2 opmerkingen:

  1. Hallo jullie daar helemaal bovenin hier groetjes van ondere uit spanje. Alles goed daar je zal het niet geloven maar wij hebben ook een dik pak sneeuw gehad. En hebben jullie alles al een plekje gegeven en zijn de meisjes al naar school geweest? Estrella heeft net haar voorstelling van school gehad was erg leuk. Nou vanuit het verre Spanje pretigge feestdagen ben benieuwd hoe ze het bij jullie in Noorwegen vieren dus hoop snel wat van jullie te horen.

    Veel liefs van Hans Moos Estrella en de beestenboel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Michel, Bianca, Lisanne

    Wat een veranderingen maken jullie mee. Op basis van de 14/12 info op jullie blogspot zie ik dat jullie nu zitten in een mooi huurhuis in Sandane en neem aan dat Michel een definitieve baan heeft in dezelfde omgeving. Dus dat is wel een heel andere insteek dan de oorspronkelijke in Ulvik. Hoe danook waar je werk moet je een behoorlijke stek vinden om je leven nieuwe inhoud te kunnen geven en daar zijn jullie al aardig in geslaagd mag ik nu wel vaststellen. Proficiat hiermede en ik zal jullie belevenissen blijven volgen en wie weet kom ik nog wel eens bij jullie langs als wij weer eens naar Noorwegen gaan.

    Alvast veel verdere voorspoed voor dit nieuwe jaar 2010 plus uiteraard veel gezondheid gewenst.

    groetjes

    Henk Oele

    BeantwoordenVerwijderen